A Little Ordinary Girl
Tuan Tanah



Diaries Owner Produk Nurraysa Stuff

Assalamualaikum ! Happy BW . Do follow me for Nurraysa updates.


Leg Note!



Jom Terjah!

My Dears!

Flashback!

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Future Chef
Others:   





*anak sapa la ni ? o..o*

Assalamualaikum wahai saudara-saudari ... ececehh. Macam bajet sajaa, macam poyoo sajaa. Oke. Done. Fokusku pada hari ini hanya untuk menyatakan yang 'FIFA STRESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS' . Amacam ? cukup panjang tak harkat tu ? masall -_- .  Ni la jadiknya bila dah naik form 3. Aishh , macam-II kena pikir. Pasal tu la, pasal ni la , bla. bla. bla. and bla. Belum cakap pasal homework yang bertingkek-tingkek mengalahkan Gunung Everest tu . Tapi takpa , kita terima dengan tenang . Nak berjaya , kenalah BERJIHAD dulu , ye dokk ? Walau stress mana pun kita, kita kena ingat yang semua tu merupakan salah satu cabaran yang kita kena hadapi kalau nak berjaya. Jangan kita pertikaikan masa pack sangat , balik kampung jarang-II , and yang paling kita selalu pertikaikan "HOMEWORK banyak sangat la cikgu....".




Even fifa pun sama jugak . Memang lumrah pelajar macam tu . Sape je yang suka gilaa homework banyak ? Even cikgu pun kadang-II tak terkejar nak tanda buku pelajar . Tapi , satu je kita kena mind-set kan dalam minda , "Kalau aku nak berjaya, aku kena rajin" . Tahun 2014 ni , fifa sendiri masih cuba nak ubah diri fifa untuk lebih punctual hantar homework walaupun kadang-II lambat jugak. Tebal jugak la muka ni dengan Muhammad Adli Che Azman c0z dari taun lepas kalau dia kutip kertas/homework , fifa ler yang paling LEMM sekali hantar. Ye la kan , tak siap . Anyway , sori yerkk Adli . >,< Usaha dua-tiga lipatganda diperlukan. JYEAHHHHHH!! Fifa boleh.. Anyone can change , right ? iNGAT , pesanan terakhir daripada penaja, ANDA MAMPU MENGUBAHNYA .. cehhhh .. Assalamualaikum ..




*nota kaki : Post ini bukannya satu keluhan , hanya sekadar perkongsian . ^_^





2 Comments:

February 3, 2014 at 4:27 AM
Blogger Shiqin Sunshine said...

heheh betol2...kenala ada cabaran kalau nak berjaya ;) gudluck fifa

February 20, 2014 at 4:40 AM
Blogger Afifa Suib said...

thanks akak . yupp , btol tu . :D

Post a Comment