A Little Ordinary Girl
Tuan Tanah



Diaries Owner Produk Nurraysa Stuff

Assalamualaikum ! Happy BW . Do follow me for Nurraysa updates.


Leg Note!



Jom Terjah!

My Dears!

Flashback!

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Future Chef
Others:   




                                               
                                                                  *pesanan penaja*


Assalamualaikum ,, sihat ? Alhamdulillah . anyway , korang mesti pelik kan ? No Title ? yess , definitely yess c0z fifa sendiri tak tahu nak letak tajuk apa. Fifa pun dah lama tak 'hapdate' blog yang berhabuk tahap kritikal. Silap haribulan boleh  masuk ICU. HAHA , lawak~~. Oke , malam ni , act ,  dah pagi sebenarnya fifa tak khususkan tajuk post fifa. Tapi fifa tetap tulis jugak.. Mula-II sekali fifa  nak cakap yang FIFA RINDU SANGAT KAWAN-II MAAHAD MUAR!! UWAAAAA!! . especially kawan-II dorm 6 and budak-II 2 Mujahid yang sangat ohsem!! fifa memang hope sangat-II kita dapat sama-II lagi kayh ? Banyak sangat kenangan manis dan pahit yang kita lalui bersama . Ujian dan musibah yang kita hadapi.  Terlampau banyak. Sampai tak terkira.  Walaupun kadang-II fifa sendiri rasa macam berputus asa sangat bila kita semua ditimpa ujian yang seberat tu , tapi fifa tekadkan dalam hati, "Takpe ipa, ko hadapi ujian ni dengan kawan-II ko. Allah nak uji kita semua je. BE STRONG" . Ayat tulah yang selalu fifa bisikkan kat hati fifa yang rapuh ni." Sebab koranglah fifa masih lagi nak bertahan kat Maahad". Kalau fifa ikutkan hati ni, memang ada jugak la rasa nak pindah sekolah. And one more thing , even orang cakap kita macam tu , macam ini , just let it go. Masuk telinga kiri keluar telinga kanan. Biasa la tu kan life kat asrama. PENGALAMAN MEMATANGKAN KITA, right ? Fifa harap sangat-II hubungan kita , pelajar 2 MUJAHID tak akan goyah walau sebesar mana pun ujian yang Allah bagi . Ingat , ukhwah fillah abadan abadaa .. Lagi satu , bak kata iklan digi , "KITA BUDDYZ , TAK KAN TERPISAH" . Lebih kurang gitulah .. nyehhh~ So, fifa harap ketua kelas dan penolong ketua kelas berdedikasi macam k.k dan p.k.k tahun ni . (puji melambung ni ,  huahuahua) ... Last but not least , SARANGHAEYO !!! Assalamualaikum ,, ^_^





                                                                *comel tak kak ton ? *






                                                                      *erkk , ?  -_-*



0 Comments:

Post a Comment