A Little Ordinary Girl
Tuan Tanah



Diaries Owner Produk Nurraysa Stuff

Assalamualaikum ! Happy BW . Do follow me for Nurraysa updates.


Leg Note!



Jom Terjah!

My Dears!

Flashback!

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Future Chef
Others:   



Assalamualaikum . second tuto untuk malam ni bertajuk 'Download Code Blogskin'. Ececehh .. Kepada pembaca-II yang dihormati sekalian , sila berikan tumpuan yang sepenuhnya. Terima kasih .. nyehhh ~.~


1. Klik sini. Fifa prefer yang ni sebab lagi senang , cool and yang paling penting manyak cantik woo
    design-II yang ada.

2. Pilih mana satu yang korang berkenan. Klik.

3. Akan keluar macam ni.

        Contoh :


*klik untuk tumbesaran


4. Scroll ke bawah sampai jumpa benda alah 3 serangkai ni.  Klik kat 'Blogger Main' ... 

*klik untuk tumbesaran


5. So, automatically code tu akan terdownload dengan sendirinyer . Then, klik balik code yang dah download tu .. semestinya akan muncul dalam bentuk notepad.. Korang copy and paste dalam blog korang.. Done! .. Gud Luck!

Saranghaeyo!!!!



0 Comments:

Post a Comment