A Little Ordinary Girl
Tuan Tanah



Diaries Owner Produk Nurraysa Stuff

Assalamualaikum ! Happy BW . Do follow me for Nurraysa updates.


Leg Note!



Jom Terjah!

My Dears!

Flashback!

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Future Chef
Others:   




Assalamualaikum readers ! kaifa halukum? alhamdulillah, semua sihat-II belaka. Amacam sume ? Dah ready ngan lembu masing-masing untuk dikorbankan ? bukan Korban Kasih.. tapi korban nyawa.. hee .. pastikan korang belai-II dulu , bagi makan semua makanan pebret die sedang dia meniti saat-II terakhir sebelum pergi meninggalkan kite.. hee. *gurau* .. Tu semua memang perkara yang kena buat sebelum sembelih lembu, right ? btw , fifa pun nak ucapkan , Selamat Hari Raya Aidiladha.. makan daging tu jangan banyak-II.. nanti kang tak boleh bangun pulokk sebab makan banyak sangat. hee.. lagipun ,, hulur-II la siket kat fifa ni... Dah la tengah lapaq tengah-II malam ni.. nak melangkah ke dapur pun macam berat je rasanya,, padahal sekangkang kera je.. Bila homework bertimbun , otak memang terus jammed. Fifa pun tak tau la nak buat yang mana satu dulu ni.. aiyaa! manyak bikin otak selabut woo.. Serius!! fifa takleh pikir ape  skang ni.. Hanya mampu bertafakur memikirkan apa yang fifa buat sekarang ni.. Cuti 4 hari , homework macam cuti dua minggu.. dokumentasi la , powerpoint sejarah la... YA ALLAH!! ,, releks fifa releksss..so , untuk merelekskan hati dan jiwa yang lara ni, fifa nak layan CINTA JANNAH yang fifa tak dapat tengok langsung.. Almaklumlah, duduk hostel..  Okaylah ,, mungkin sampai di sini dahulu luahan hati fifa.. InsyaAllah, ade masa fifa sambung lagi.. Jaga diri, jaga hati , jaga iman.. Assalamualaikum...

DOAKAN FIFA UNTUK PEKSE AKHIR  TAHUN NANTI
INSYAALLAH....
^_^






0 Comments:

Post a Comment