A Little Ordinary Girl
Tuan Tanah



Diaries Owner Produk Nurraysa Stuff

Assalamualaikum ! Happy BW . Do follow me for Nurraysa updates.


Leg Note!



Jom Terjah!

My Dears!

Flashback!

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Future Chef
Others:   





Assalamualaikum, apa habaq semua? eh , apasall  tibe-II ckp cam org Penang ni ? pape pun selamat datang ke imtiaz-mani.blogspot.com . InsyaAllah ,, fifa akan lebih rajin untuk meng'update' blog ni. Bila balik kampung, tu je la kesempatan yang fifa ada . Lagi-II balik kampung cume 2 minggu sekali. Sadiss kan? Biasa la, lumrah budak hostel. Okey , act , ni adalah blog fifa  yg ke-3. OMG! terkejut x ? hee, sebabnye fifa dah buang blog fifa  yang lama. First , memang blog tu hampehh. Second, memang fina  nak mulakn hidup baru dengan blog yang baru. Segala isi kandungannya pun baru . InsyaAllah , ada masa , fifa akan update jugak tutorial yang dapat fifa share ..Btw , kalau ada pape nak tanye , jangan sogan-II,, tanye je .. Boleh tanye by Fb/Comment je kat post dalam blog ni. InsyaAllah fifa boleh tolong.. Hehe. Nak tanye sampai jari bengkak pun boleh. Takda masalah. Dalam kesempatan ni jugak, fifa nak bagitau pantang larang dalam bog fifa nih . Sebarang perkataan yang kurang senang mendengarnya adalah dilarang! Sama sekali ! Kalo korang buat jugak,, hati-II tau! Jangan sampai, fifa jadikan korang ayam golek cicah dengan sos.. Uishh sodap tu.  Lagi satu, ni pesanan daripada penaja, 'Dalam melakukan apa-II pekerjaan sekalipun, sentiasa ingat Allah. InsyaAllah, Allah memberkati segala yang kita lakukan.. Baiklah, sampai di sini dahulu ucapan saya,,  ,, Olam ya Mor !! Sesungguhnya yang baik itu daripada Allah, dan yang kurang baik itu juga daripada Allah yang diturunkan kepada saya. Semoga Allah sentiasa merahmati kita semua.







0 Comments:

Post a Comment