A Little Ordinary Girl
Tuan Tanah



Diaries Owner Produk Nurraysa Stuff

Assalamualaikum ! Happy BW . Do follow me for Nurraysa updates.


Leg Note!



Jom Terjah!

My Dears!

Flashback!

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Future Chef
Others:   






NURRAYSA UV CREAM

Kelebihan :
.
Agen pelembap kulit
              .
Mencegah sinaran UV 
.
Kaya dengan Vitamin E
.
Menyerap sebum yang berlebihan pada kulit


Harga Biasa : RM 39 (SM)
                     RM 39 (SS)

Harga Promosi : RM 39 (SM)
                          RM 39 (SS)

*Harga Biasa dan Harga Promosi  adalah sama *

Sebarang Order/ Pertanyaan boleh Whatsapp - 0137640499 (Afifa Suib-Dropship Batu Pahat)










JAPANESE SWEET CHERRY PERFUME (EAU DE PARFUM)

Kelebihan :
.
Tahan lama sehingga 8 jam
.
Boleh dibawa solat
.
Sesuai untuk lelaki dan wanita
.
Ekstrak bunga sakura


Harga Biasa : RM 99.90 (SM)
                        RM 101.90 (SS)

Harga Promosi : RM 39.90 (SM)
                          RM 41.90 (SS)

Sebarang Order/ Pertanyaan boleh Whatsapp - 0137640499 (Afifa Suib-Dropship Batu Pahat)








FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER

Kelebihan :
.
Menggunakan teknologi nano, tekstur sangat ringan dan halus
.
Bedak mineral menggunakan bahan semulajadi
.
Merawat kulit, sesuai untuk kulit sensitif
.
Didatangkan dengan bekas besar
.
SPF 15
.
Diguna untuk setkan foundation atau concealer untuk tahan lebih lama
.
Rasa ringan di muka
.
Membuat kulit nampak matte
.
Menyerap minyak


Harga Biasa : RM 50.00

Harga Promosi : RM 29.90

Sebarang Order/ Pertanyaan boleh Whatsapp - 0137640499 (Afifa Suib-Dropship Batu Pahat)









NURRAYSA HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT

Kelebihan :
.
Shampoo + Conditioner (2 in 1)
.
Tanpa SLES + PARABEN
.
Menguatkan akar rambut
.
Membantu mengurangkan masalah kelemumur
.
Mencegah keguguran rambut
.
Membantu pertumbuhan rambut
.
Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru
.
Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala
.
Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi


Harga Biasa : RM 35

Harga Promosi : RM29.90

Sebarang Order/ Pertanyaan boleh Whatsapp - 0137640499 (Afifa Suib-Dropship Batu Pahat)










ORGANIS BODY WASH

Kelebihan :
.
Mengekalkan kelembapan kulit
.
Memberi penghidratan terbaik untuk kulit
.
Tidak meninggalkan sisa melekit
.
Melicinkan kulit
.
Menyihatkan kulit
.
Melembapkan kulit
.
Menyeimbangkan PH kulit
.
Mengurangkan kerengsaan pada kulit
.
Bebas SLES (Sodium Laureth Sulfate)
.
Bebas PARABEN 


Harga Biasa : RM 35 (SM / SS)

Harga Promosi : RM 29.90 (SM / SS)

Sebarang Order/ Pertanyaan boleh Whatsapp - 0137640499 (Afifa Suib-Dropship Batu Pahat)








GLOWING DD MOIST CAKE

Kelebihan :
.
Kawal lebihan minyak di kulit
.
Kulit tidak berminyak & cegah jerawat
.
Menutupi kerutan pada wajah & cela kulit spt pigmentasi dan juga tona kulit tak sekata
.
Mesra solat
.
SPF 50++
.
Dirumus dengan bahan semulajadi yang sangat baik untuk merawat kulit
.
Tanpa silikon
.
Didatangkan dengan 3 warna bagi kesesuaian kulit pengguna iaitu LIGHT , MEDIUM , DARK 



*sila rujuk gambar di atas*

Harga Biasa : RM 39 (SM)
                      RM 45 (SS)

Harga Promosi : RM39 (SM)
                           RM 45 (SS)

*Harga Biasa dan Harga Promosi adalah sama*

Sebarang Order/ Pertanyaan boleh Whatsapp - 0137640499 (Afifa Suib-Dropship Batu Pahat)










Assalamualaikum readers . hampir 3 tahun blog ni senyap . Tahun 2016 memang tak sempat langsung coz balik pun memang jarang . Tuisyen + excel + latih tubi . Memang separuh gila la bebudak SPM . Act , memang ada bukak jugak blogger ni tapi tak tau nak update apa. So , malam ni fifa dapat idea lak nak update tentang satu syarikat kosmetik ni. NURRAYSA BEAUTY . Produk dia memang ohsem ! Even my sistur cakap bagi orang yang dah bekerja harga yang pihak syarikat bagi sangat murah .Bagi fifa yang memang ZERO bab kecantikan ni pun rasa benda yang sama iaitu NURRAYSA BEAUTY memang terlajak ohsem!  Fifa baru join sebagai dropship . Still lagi kena belajar banyak teknik marketing , tarik cust and so on. Niat nak jadi agent and stokis memang ada . InsyaAllah moga Allah mudahkan . NURRAYSA bukan sahaja menghasilkan kelengkapan make-up tapi produk penjagaan badan start daripada shampoo , body wash, collogen soap (cuci muka) , bla bla bla . Memang banyak. 

Anda nak tahu ???

Berminat ??? 

SERIUS??!!!!

Takda masalah coz fifa dah memang sediakan ruang khas untuk readers bertaaruf dengan produk NURRAYSA ni . Halakan cursor ke profile pic kat Tuan Tanah tu. Haa cari kotak yang tulis Produk Nurraysa .

*click ! *

Anda akan jumpa macam2 daripada basic item , set item , testimoni , maklumat tambahan, tips kecantikan daripada NURRAYSA BEAUTY . Fifa akan cuba sedaya upaya untuk update setiap produk dalam masa terdekat ni . 

pSTTT ... Jangan lupa bagitau atuk nenek mak ayah makcik pakcik sepupu sepapat abang kakak jiran sebelah rumah tentang produk NURRAYSA. Jom cepat2 order sementara harga promosi yang superb. Sampaikan satu barang anda boleh jimat sehingga berpuluh ringgit . Tak ke untung namanya tu ? 

KONFEM TAK MENYESAL PUNYAA!!!

Sebarang maklumat tambahan boleh ke ig & fb fifa. Link boleh didapati daripada header blog fifa ni . Banyak sangat barang yang korang boleh ushaa..

Order boleh PM / DM / Whatsapp - 0137640499 (Afifa Suib -Dropship Batu Pahat)

* Nah fifa belanja satu . Nantikan post seterusnya *



#MogaAllahPermudahkan
#NurraysaBeauty
#MieylaBeautyTeam
#DropshipBatuPahat
#ProdukMesraWuduk
#Bisnes
#Sunnah